Therapie Zeist
telefoonnummer therapeut zeist 06 - 30 25 86 66
e-mailadres therapie zeist info@therapie-zeist.nl
therapie zeist

Wie is therapeute Karlien Wijers | Therapie Zeist

Tijdens mijn studie en de jaren hierna ben ik werkzaam geweest in diverse marketing- en accountmanagementfuncties waarbij ik met name op mijn carriŤre en op mijn eigen cognitieve en rationele kant was gericht. Alles verliep over het geheel genomen prima, maar ik merkte toch dat ik hier iets in miste. Wanneer mijn collega's proostten op een goed resultaat kon ik niet helemaal goed met hun mee voelen. Van binnenuit ontbrak er iets en ik merkte steeds meer dat het antwoord hierop bij mijn gevoel en bij mijn hart lag.

Door deze bewustwordingen en door de geboorte van mijn zoontje Yannick in 2004 wist ik eigenlijk pas echt wat mijn hart laat gloeien. En dat is het weer verbinden van kinderen en volwassenen met hun eigen liefde, wijsheid en kracht zodat ze dichter bij elkaar komen, voor altijd goed verbonden zullen zijn en zodat ze samen de moeilijke dingen in hun leven beter aan kunnen.

Inmiddels ben ik bijna 10 jaar werkzaam als gecertificeerd Gezins- en Kindercoach, Master Trainer en NLP-Practitioner, en Emotionally Focused Therapy (EFT) therapeut.

Mijn manier van werken is intuÔtief, nuchter en praktisch en gebaseerd op bewezen therapievormen. Ik vind niet alleen het resultaat, maar ook de weg daar naar toe enorm belangrijk. Het is dan ook niet alleen mijn doel om een mooi eindresultaat neer te zetten, maar ook om iedere cliŽnt met elke behandeling een gevoel van vooruitgang, welzijn en vertrouwen mee te geven.

- Karlien


tijden psychologische hulp zeistTherapie Zeist werkt op afspraak en is dagelijks geopend van 09:00u tot 18:00u.


adres therapie praktijk in zeistPraktijkadres van Therapie Zeist: Van der Merschlaan 10, 3705 TH Zeist.


kosten voor psychologische hulp in zeistDoordat ik ViV-geregistreerd ben, krijgt u mogelijk behandelingen vergoed vanuit uw aanvullende pakket.


telefoonnummer email psycholoog zeistU kunt mij bereiken op tel.nr 06-30258666 en op e-mailadres info@therapie-zeist.nl.

Heeft u nog vragen?

Neem dan vandaag nog even vrijblijvend contact met mij op: contact zeist therapie

Deel mijn website:


Therapeut Zeist is lid van:
Therapeut Zeist is lid van de Vereniging Integrale Vitaliteitkunde