Tijdens mijn studie en de jaren hierna ben ik werkzaam geweest in diverse marketing- en accountmanagementfuncties waarbij ik met name op mijn carrière en op mijn eigen cognitieve en rationele kant was gericht. Alles verliep over het geheel genomen prima, maar ik merkte toch dat ik hier iets in miste. Wanneer mijn collega's proostten op een goed resultaat kon ik niet helemaal goed met hun mee voelen. Van binnenuit ontbrak er iets en ik merkte steeds meer dat het antwoord hierop bij mijn gevoel en bij mijn hart lag.

Door deze bewustwordingen en door de geboorte van mijn zoontje Yannick in 2004 wist ik eigenlijk pas echt wat mijn hart laat gloeien. En dat is het weer verbinden van kinderen en volwassenen met hun eigen liefde, wijsheid en kracht zodat ze dichter bij elkaar komen, voor altijd goed verbonden zullen zijn en zodat ze de moeilijke dingen in hun leven beter aan kunnen.

Inmiddels ben ik bijna 12 jaar werkzaam als gecertificeerd Gezins- en Kindercoach, Master Trainer en NLP-Practitioner, en Emotionally Focused Therapy (EFT) therapeut. Mijn passie en kracht is het begeleiden van cliënten bij hun zoektocht naar zichzelf en het helder krijgen van wie ze zijn, wat ze willen, wat ze voelen, wat ze kunnen en ook wat hun daarin belemmert.  

Mijn manier van werken is intuïtief, nuchter en praktisch en gebaseerd op bewezen therapievormen. Ik vind niet alleen het resultaat, maar ook de weg daar naar toe enorm belangrijk. Het is dan ook niet alleen mijn doel om een mooi eindresultaat neer te zetten, maar ook om iedere cliënt met elke behandeling een gevoel van vooruitgang, welzijn en vertrouwen mee te geven.

- Karlien

therapeut wijers zeist
Therapeute Karlien Wijers
Vraag of interesse?

Je kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen. Ik hoor graag van je!

Ik ben lid van:
Therapeut Zeist is lid van de Vereniging Integrale Vitaliteitkunde