In mijn praktijk te Zeist kunt u terecht voor de meest effectieve vorm van relatietherapie: Emotionally Focussed Therapy (EFT). Bij EFT therapie ligt de nadruk op onderliggende emoties en gevoelens. Met EFT zullen jullie je met een aantal consulten weer écht verbonden voelen met elkaar.

Relatieproblemen gaan bijna altijd gepaard met een verlies aan verbinding tussen de partners en dit maakt dat partners zich sneller irriteren aan elkaar en vaker ruzie hebben, een stagnerend seksleven hebben, en zich eenzaam voelen in de relatie.

Met EFT therapie kunnen we deze verbinding weer herstellen en ervoor zorgen dat jullie weer als vanouds volledig en ongecompliceerd van elkaar kunnen houden. Het gevolg hiervan is dan natuurlijk het terugdraaien van de ergernissen en blokkades die de relatieproblemen veroorzaakten: minder ruzie, minder irritatie, meer passie, een verbetering van jullie seksleven en voor veel meer liefde, warmte en geborgenheid bij elkaar. Kortom: een hele fijne basis om samen mee verder te kunnen!

Houd me Vast Relatiecursus

Voor partners die graag hun relatie een positieve boost willen geven, maar niet graag in therapie gaan, bied ik het 'Houd me vast'-programma aan. Met het 'Houd me vast'-programma gaan we 8 x 2 uur samen aan de slag om te kijken waar het beter kan in jullie relatie. Hiermee bouwen jullie voor de rest van jullie relatie een sterk fundament van begrip, vertrouwen en liefde.

therapeut wijers zeist
Therapeute Karlien Wijers
Vraag of interesse?

Je kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen. Ik hoor graag van je!

Ik ben lid van:
Therapeut Zeist is lid van de Vereniging Integrale Vitaliteitkunde